İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı

İl Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu toplantısı, Valimiz Mükerrem Ünlüer başkanlığında düzenlendi.

İzleme, Değerlendirme ve Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ünlüer; “Birlikte iştirak ettiğimiz bu toplantıda, güvenlik kaynaklı acil durumlarda bütünleşik bir yönetim anlayışı ile olay öncesi, sırası ve sonrasında yürütülecek faaliyetlerin yer aldığı acil durum planlamalarını yaparak, bunlara ilişkin uygulama tedbirlerini ve bu hususta valiliğimiz ile ilgili diğer tüm kurumların koordinasyonunu gerektiren hususları değerlendireceğiz.

 

Bu bağlamda, toplantımızda alacağımız kararların ilimizin güvenlik ve kurumlar arası koordinasyonuna katkı sunmasını temenni ediyor, toplantımıza katılan kurul üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

 

GAMER tanıtım filmiyle devam eden toplantıda, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Zeki Evin ise GAMER’in 2023 yılı faaliyetine ilişkin bilgilendirme sunumu yaptı.

 

2023 yılında meydana gelen olayların değerlendirildiği toplantı, 2024 yılı için yapılacak çalışmaların planlaması, GAMER işlemleri ile ilgili kurumlar arasında koordinasyon gerektiren hususların görüşülmesi ve katılımcıların görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

 

Valimiz Mükerrem Ünlüer’in başkanlığındaki toplantıya, Vali Yardımcısı İbrahim Şenkon, Dulkadiroğlu Kaymakamı Fatih Çelikkaya, Onikişubat Kaymakamı Salih Çiğdem, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

 

Toplantıya, diğer Kaymakamlarımız da video konferans yoluyla katılım sağladı.