KSÜ, Staj Seferbirliği Kapsamında Staj Yapacağı Kurumu Seçen Öğrenci Sayısında, Türkiye’nin Önde Gelen Üniversiteleri Arasında Yer Aldı!

Staj Seferbirliği Programı Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı koordinasyonunda, kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerimizin işbirliğiyle, üniversite öğrencilerine yönelik hazırlanan bir staj programıdır.

KSÜ, Staj Seferbirliği Kapsamında Staj Yapacağı Kurumu Seçen Öğrenci Sayısında, Türkiye’nin Önde Gelen Üniversiteleri Arasında Yer Aldı!

Staj Seferbirliği Programında şeffaf, izlenebilir ve yenilikçi değerleme yöntemi ile kariyer olanaklarına erişimde fırsat eşitliğinin desteklenmesi, staj imkânının zorunlu staj gerektiren teknik bölümlerle sınırlı kalmayıp tüm bölümlere yaygınlaştırılması, kamu ve özel sektördeki staj imkanlarının tüm üniversiteli gençler için ulaşılabilir hale getirilmesi ve ulusal ve uluslararası firmalarımızın yanı sıra, ekonomimizin bel kemiği olan KOBİ ve start-upların yetenek açığı konusunda yaşadıkları sorunların azaltılması hedeflenmektedir.

27 Haziran 2021 tarihi itibariyle, Staj Seferbirliği Programında Türkiye genelinde 34002 üniversite öğrencisi staj yapacağı kurumu seçmiş bulunmaktadır. Bu öğrencilerden 771’i Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencisidir. Türkiye çapında Staj Seferbirliği Programına en çok başvuruda bulunulan Üniversiteler arasında yer alan KSÜ, Staj Seferbirliği Programında staj yapacağı kurumu seçen öğrenci sayısında da Türkiye’nin önde gelen Üniversiteleri arasında yer almıştır. Öğrencilerimize teklif gelmeye devam etmektedir. Değerli Öğrencilerimiz, Kariyer Kapısını Takipte Kalın! Staj Seferbirliği Programına yoğun ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür eder, Program kapsamında staj yapacak olan bütün öğrenci arkadaşlarımıza sağlık, başarı ve kolaylıklar dileriz.